Skocz do zawartości
sp0917

Brak nagród z wersji Ultimate na Red Dead Online

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich!

Mam taki problem że pomimo zakupionej wersji Ultimate nie posiadam nagród w Online takich jak np. Koń pełnej krwi angielskiej i wystrój obozu. Nie mam pojęcia co jest przyczyną. Posiadam teorie że muszę trochę pograć aby odblokować to wszystko ale trochę już zaczynam w to wątpić, ponieważ przeszedłem cały samouczek (Tak mi się wydaje bo mam odblokowane Online i umiejętność). W przypadku konia to jak wejdę do stajni to ni pokazuje mi że mogę za darmo wziąć konia pełnej krwi angielskiej. W przypadku innych nagród jest tak samo. Gram na konsoli Xbox One. Prosił bym o informację jak odblokować te nagrody. (Przepraszam za błędy, które mogą wystąpić w wypowiedzi).

Z góry dziękuję!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Luz, wydaje mi się że wystarczy przejść pierwszą misje z kradzieżą koni gdy po tym zaczynamy pełną rozgrywkę i świat zostaje oddany do naszej dyspozycji i zabawy 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
53 minuty temu, GoZoo napisał:

Luz, wydaje mi się że wystarczy przejść pierwszą misje z kradzieżą koni gdy po tym zaczynamy pełną rozgrywkę i świat zostaje oddany do naszej dyspozycji i zabawy 🙂

Właśnie ja przeszedłem tą misie A nadal nie miałem tych nagród.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 25.11.2019 o 20:03, GoZoo napisał:
W dniu 25.11.2019 o 19:55, GoZoo napisał:

Sprawdziłem czy mi zadziała i po mimo że mam zrobione tak jak jest na filmie nie posiadam Tych nagród. Nie mam pojęcia co teraz zrobić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, sp0917 napisał:

Sprawdziłem czy mi zadziała i po mimo że mam zrobione tak jak jest na filmie nie posiadam Tych nagród. Nie mam pojęcia co teraz zrobić.

W takim razie musisz skontaktować się z supportem R*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi