sp0917 0 Napisano 25 Listopad 2019 Witam wszystkich! Mam taki problem że pomimo zakupionej wersji Ultimate nie posiadam nagród w Online takich jak np. Koń pełnej krwi angielskiej i wystrój obozu. Nie mam pojęcia co jest przyczyną. Posiadam teorie że muszę trochę pograć aby odblokować to wszystko ale trochę już zaczynam w to wątpić, ponieważ przeszedłem cały samouczek (Tak mi się wydaje bo mam odblokowane Online i umiejętność). W przypadku konia to jak wejdę do stajni to ni pokazuje mi że mogę za darmo wziąć konia pełnej krwi angielskiej. W przypadku innych nagród jest tak samo. Gram na konsoli Xbox One. Prosił bym o informację jak odblokować te nagrody. (Przepraszam za błędy, które mogą wystąpić w wypowiedzi). Z góry dziękuję! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GoZoo 2 Napisano 25 Listopad 2019 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GoZoo 2 Napisano 25 Listopad 2019 8 minut temu, GoZoo napisał: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sp0917 0 Napisano 25 Listopad 2019 38 minut temu, GoZoo napisał: Dzięki. Spróbuje zrobić to samo jak na filmie. 😄 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GoZoo 2 Napisano 25 Listopad 2019 Luz, wydaje mi się że wystarczy przejść pierwszą misje z kradzieżą koni gdy po tym zaczynamy pełną rozgrywkę i świat zostaje oddany do naszej dyspozycji i zabawy 🙂 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sp0917 0 Napisano 25 Listopad 2019 53 minuty temu, GoZoo napisał: Luz, wydaje mi się że wystarczy przejść pierwszą misje z kradzieżą koni gdy po tym zaczynamy pełną rozgrywkę i świat zostaje oddany do naszej dyspozycji i zabawy 🙂 Właśnie ja przeszedłem tą misie A nadal nie miałem tych nagród. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sp0917 0 Napisano 27 Listopad 2019 W dniu 25.11.2019 o 20:03, GoZoo napisał: W dniu 25.11.2019 o 19:55, GoZoo napisał: Sprawdziłem czy mi zadziała i po mimo że mam zrobione tak jak jest na filmie nie posiadam Tych nagród. Nie mam pojęcia co teraz zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GoZoo 2 Napisano 27 Listopad 2019 6 godzin temu, sp0917 napisał: Sprawdziłem czy mi zadziała i po mimo że mam zrobione tak jak jest na filmie nie posiadam Tych nagród. Nie mam pojęcia co teraz zrobić. W takim razie musisz skontaktować się z supportem R* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach