XTheMistrzunioX 0 Napisano 30 Styczeń 2020 (edytowane) Witam wszystkich tu obecnych tych zainteresowanych jak i nie. Mam zapytanie ktoś wieczorkiem chciałby popykać w RDO. Jedyne czego oczekiwałbym od ochotnika to: - kulturki osobistej - było by spoko jak był by to -/+18latek/latka ( ten sam wiek) Dzięki za uwagę i mam nadzieję na pozytywny odzew Edytowane 30 Styczeń 2020 przez XTheMistrzunioX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vasto 0 Napisano 1 Luty 2020 Ja moge sie z checia dołaczyc do gry Tez niedawno zacząłem i chciałbym wspolnie pograc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XTheMistrzunioX 0 Napisano 3 Luty 2020 W dniu 1.02.2020 o 17:58, Vasto napisał: Ja moge sie z checia dołaczyc do gry Tez niedawno zacząłem i chciałbym wspolnie pograc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XTheMistrzunioX 0 Napisano 3 Luty 2020 Dodaj na konsoli nick: XTheMistrzunioX Jakoś się potem zgadamy i popykamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elbi29 0 Napisano 11 Luty 2021 Witam jestem początkujący w Rdr online tez z chęcią bym pograł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach