Mariaiwojtek 0 Napisano 14 Styczeń 2020 (edytowane) Witam. Mam od około miesiąca problem z RDR Online. Znikneły praktycznie całkowicie zwierzęta w grze, lata jedynie trochę ptaków. Przejeżdżając całą mapę od Annesburga po Tumbleweed przy dobrym układzie trafiam na 3 góra cztery zwierzaki, mówie tu o wszystkich lądowych. W niektóre dni gra jest troszkę bardziej... "hojna" i trafie "nawet na 5 zwierzaków. Cripps od dawna stoi bezrobotny. Pytałem wielu graczy w grze, nikt nie potrafił mi odpowiedzieć co jest grane. Była teoria że trzeba mieć wszystkie "zawody na pograniczu" mam już wszystkie i dalej ze zwierzakami kicha :(. Grę przeinstalowywałem kilka razy, też nie pomogło. Przekopałem net i nie znalazłem odpowiedzi co sie dzieje. Może Wy coś wiecie na ten temat i coś podpowiecie. Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc 🙂 Edytowane 14 Styczeń 2020 przez Mariaiwojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paniks 0 Napisano 17 Styczeń 2020 Zwierzeta pojawiaja sie na sesji z ikosci graczy ponizej 20. Jesli masz woz mysliwski to polecam powtarzac misje od Maggie Gdzie gorze tam gorzala. W tej misji mozesz wezwac woz mysliwski. Jako ze to misja to jestes sam na sesji i sa zwoerzeta. Zapelniasz wiec woz anulujesz misje zdjaesz zwoerzyne Cripswpi i powtarzasz misje. I tak w kolko az cripsa nie zapelnisz. Exploit dziala na ps4. Moe wiem jak na innych platformach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach