LJfajf 0 Napisano 27 Listopad 2019 Najlepiej z ts dodawajcie na sociala https://pl.socialclub.rockstargames.com/member/LJfajf/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amators 0 Napisano 28 Grudzień 2019 WITAM szukam kogos do grania , 28lat mikro .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ares 0 Napisano 16 Styczeń 2020 Jak coś jestem chętny do gry ARESOWNER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baczekt2 0 Napisano 10 Luty 2020 Jestem chetny. Na social BACZEKT2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shinigami 0 Napisano 11 Luty 2020 Ktoś chciałby w sobotę pograć z totalnym świeżakiem, o ile uda mi się zainstalować do tego czasu? 😉 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonClancy 0 Napisano 12 Luty 2020 Nie mogę dodać do znajomych w Social Club. Znajdź mnie: DonClancy i wyślij zaproszenie, chętnie pogram wspólnie 😄 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shinigami 0 Napisano 12 Luty 2020 DonClancy wysłałem zapro do znajomych 🙂 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czaczunia1 0 Napisano 7 Maj 2020 Witam szukam ludzi do wspólnego grania 24 lata mikro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LamPL 0 Napisano 15 Lipiec 2020 Po długiej nieobecności (gdzieś od stycznia) chciałbym powrócić do gry, no, ale samemu to tak kiepsko się gra. Poziom w grze mam 13 więc za dużo, to nie osiągnąłem. Jak ktoś chciałby pograć na luzie, pośmiać się i powygłupiać to chętnie zagram. Mam TeamSpeaka jak i Discorda. Nick SocialClub: LamPL. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach