Katazis 0 Napisano 25 Listopad 2019 Witam szukam osób, które pomykają przez prerię na xboxie. Na discord pustki, więc temat zamieszczam na forum. Miło by było aby były to osoby 18+ Pozdrowionka z dzikich stepów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HeimoKantor 0 Napisano 25 Listopad 2019 Hej! Może popatatajamy razem? Chyba spełniam wymagania 🙂 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katazis 0 Napisano 25 Listopad 2019 Dodaj mnie do znajomych na xboxie jutro będę grał pewnie od południa bo dziś jestem w pracy do 6 rano. Nick taki sam jak na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sunday Shooter 0 Napisano 22 Grudzień 2019 Hej dodajcie mnie do znajomych: Sunday Shooter - chętnie pogram! :) Specjalizuję się w cichych zamachach na bandytów, bo rzeczywiście na padzie strzelam jak niedzielny strzelec ^^. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach