Erickarius 0 Napisano 8 Październik 2019 4 minuty temu, OstryTheGuide napisał: Ryjku, masz poniżej mojego nicku z forum - JezuChrysteSmoLa. Dodałem cię mordeczko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Satsumori 0 Napisano 16 Listopad 2019 Siemka, chętnie stworzę z kimś ekipę na PC 🙂 Nick na rockstar to ''Aiyuniki''. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Namo 25 Napisano 20 Listopad 2019 W dniu 16.11.2019 o 22:16, Satsumori napisał: Aiyuniki wbij na discorda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemoniasty 0 Napisano 23 Styczeń 2020 Witam 😄 Ktoś chętny do pogrania w RDO? - Level się nie liczy, ja mam dość niski ze względu na to, że niedawno rozpocząłem przygodę 😄 - Mam 18 lat - Discord/Ts3 Nick na Social Club: xXLemoniastyXx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Namo 25 Napisano 23 Styczeń 2020 @Lemoniasty dodaj namopsx i wbij na discord Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach