Namo 25 Napisano 21 Październik 2018 Premiera Red Dead Online zaplanowana jest na listopad 2018 roku dlatego utworzona została ekipa Red Dead Forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Damian85 0 Napisano 30 Listopad 2018 Szukam ekipy ! Pozdo B0mbelPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AngelFace 0 Napisano 9 Grudzień 2018 (edytowane) Hej, jestem zainteresowana wspólną grą. Najlepiej honorową, ale przemyślę również inne propozycje ;) Konto ps: mr_bobek. Edytowane 9 Grudzień 2018 przez AngelFace Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sztyber85 0 Napisano 14 Grudzień 2018 Siema szukam graczy do gry Sztyber85 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziomek0570 0 Napisano 17 Grudzień 2018 Na jakiej platformie szukacie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masaa89 0 Napisano 3 Styczeń 2019 Szukam osoby do wspólnej gry od godziny 19 do 24. Konsola PS4 Nick Masaa8992Ania Dodajcie mnie do znajomych. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ksefis 0 Napisano 11 Luty 2019 Ktoś chętny na pomoc z pucharkami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OstryTheGuide 0 Napisano 6 Październik 2019 Siemanko. Wbiłem na to forum z powodu szukania kogoś do gry. Trochę cisza jest na forum i moje zapytanie jest proste - czy ktokolwiek z forum jeszcze gra online? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Erickarius 0 Napisano 8 Październik 2019 W dniu 6.10.2019 o 20:01, OstryTheGuide napisał: Ostry ja jestem zainteresowany podaj swój nick Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OstryTheGuide 0 Napisano 8 Październik 2019 4 minuty temu, Erickarius napisał: Ostry ja jestem zainteresowany podaj swój nick Ryjku, masz poniżej mojego nicku z forum - JezuChrysteSmoLa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach