Namo 25 Napisano 2 Październik 2018 Premiera Red Dead Redemption 2 to jedno z najbardziej oczekiwanych wydarzeń gamingowych w 2018 roku. Niestety, nowa produkcja Rockstar ukaże się tylko na konsolach Xbox One i Playstation 4. Nie wiadomo czy ta gra zostanie tak samo jak GTA V wydana na komputery. Taka postać rzeczy na pewno zmusi fanów gier tego wydawcy do zakupu konsoli aby w dniu premiery eksplorować dziki zachód na grzbiecie konia. Pierwszy zwiastun Red Dead Redemption ukazał się w październiku 2016 roku, dał on szczątkowe informacje o grze. W kolejnych zwiastunach zaprezentowano świat który popycha nawet pecetowców do zakupu konsoli dla tej jednej gry. A czy Ty zagrasz 26 października 2018 roku w RDR 2? 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foll 2 Napisano 2 Październik 2018 Mam PS4, ale Xbox'a już nie. Wnioskując to, że z Bokserem będziecie grać na Xbox'ie to sobie odpuszczę kupna RDR2 i poczekam na wersję PC (jeśli takowa w ogóle wyjdzie). 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cruzzer 3 Napisano 2 Październik 2018 3 minuty temu, Foll napisał: Mam PS4 Wypierdol to, kup 4 minuty temu, Foll napisał: Xbox'a I lecimy na online podbijać pustynie 😛 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foll 2 Napisano 2 Październik 2018 @Cruzzer Nieee 😛 Mam dużo fajnych gierek na PS4 nieodstępnych na Xbox ani PC więc zostanę przy PS4. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cruzzer 3 Napisano 2 Październik 2018 9 minut temu, Foll napisał: @Cruzzer Nieee 😛 Mam dużo fajnych gierek na PS4 nieodstępnych na Xbox ani PC więc zostanę przy PS4. I z kim będę kopiował konie na online? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach